Forsalget er startet: Køb OT.dk’s nye magasin

Nu kan du bestille jubilæumsmagasinet “Sammen om United i 15 år”, som OldTrafford.dk udgiver. Prisen er 100 kroner inklusive porto, og hvis du bestiller inden mandag den 3. december, deltager du i konkurrencen om Michael Carricks selvbiografi.

Mandelgave, adventsgave, julegave eller selvforkælelse – ligegyldigt hvad, kan du nu få fingrene i vores nye jubilæumsmagasinet. Bestil det via formularen her inden den 3. december og deltag i konkurrencen om Michael Carricks nye selvbiografi “Between the Lines”.

Prisen er 100 kroner inklusive porto. 

For det får du et 132 sider stort magasin, der fortæller historien om OldTrafford.dk og Manchester United mellem 2003 og 2018. Det indeholder blandt andet: 

– Eksklusivt interview med Ole Gunnar Solskjær
– Gennemgang af samtlige sæsoner fra 2003-2018
– Periodens bedste startopstilling
– Fanportrætter 
– Stort interview med MUST omkring Glazer
– Sanghæfte
– Et alfabet for den “politisk korrekte United-fan” 

…og meget, meget mere.

Andre måder at få fat i magasinet på

Hvis du ønsker at spare portoen, er der også andre ting, du kan gøre. Du kan stadig nå at sikre dig billetter til vores release-party lørdag den 1. december på Den Glade Gris – så får du fri fadøl, Pete Boyle og Manchester United-kamp på storskæm med i prisen. 

Vi kommer også til Odense og Aarhus i løbet af december. Nærmere bestemt den 16., hvor “de røde djævle” møder Liverpool. Her vil være at finde på Kick Off i Odense og Tir Na Nog i Aarhus inden kampen. Prisen for magasinet er her 79kroner, og så får du ovenikøbet en fadøl med i prisen. 

BESTIL MAGASINET “SAMMEN OM UNITED I 15 ÅR” HER

Forrige artikel

1. dec: Portugiseren, der kunne lave flik-flak

Næste artikel

Martial bænket mod Southampton

ANNONCE