Forsvarstalent: Har ikke talt med van Gaal i en måned

Donald Love er røget ud i kulden hos United efter 2-1-nederlaget til FC Midtjylland i februar.

Louis van Gaal lader ikke til at have Donald Love med i sine planer for Manchester United. Således har den 64-årige manager ikke vekslet et ord med forsvarstalentet siden februar. 

Det fortæller den 21-årige englænder, der fik sin den 13. februar mod Sunderland. Fem dage senere spillede han hele kampen mod FC Midtjylland i Herning, og det er sidste gang, Donald Love har været med i førsteholdstruppen. 

– Efter Sunderland-kampen fortalte han mig, at jeg havde gjort det godt og var en af de bedre spillere. Det giver dig et selvtillidsboost forud for næste kampe, siger Love til Espn og fortsætter:

– Men vi tabte den næste kamp, og siden da er jeg faldet ud (af truppen, red.). Jeg fortryder intet, for jeg gjorde mit bedste, da jeg var der. Men jeg ville vinde. 

Backspilleren understreger dog, at han er klar til at gribe chancen, hvis den igen byder sig. 

– Manageren har ikke talt med mig endnu, men jeg tror bare, at det er sådan, han er. Jeg oplever ham nok på samme måde som jer. Man gør det enten på hans måde eller slet ikke. Sådan tror jeg altid, han har været. Andre folk har grebet deres chance, så jeg venter på en ny, forklarer Love.  

I løbet af den sidste måned har Guillermo Varela fået mere spilletid i forsvaret, ligesom Timothy Fosu-Mensah fik debut mod Watford i starten af marts. Derudover er Matteo Darmian vendt tilbage fra en længere skadespause. 

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Forrige artikel

United-profiler hylder Cruyff

Næste artikel

Cole: Giggs kan blive United-manager

ANNONCE