United-profiler hylder Cruyff

Juan Mata og Memphis Depay hylder Johan Cruyff, der er død i en alder af 68 år.

Fodboldverdenen blev torsdag eftermiddag ramt af sorg, da det kom frem, at Johan Cruyff er død af en kræftsygdom, 68 år gammel. 

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Siden da har mange stået i kø for at hylde den hollandske legende, heriblandt United-stjernerne Juan Mata og Memphis Depay. 

– Et geni er væk, men hans arv fortsætter i evigheden … Hvil i fred, Johan Cruyff, skriver Mata på sin Twitter-profil.

Memphis har også tyet til det sociale medie, hvor hans seneste opdatering er et billede af en ung Cruyff med følgende tekst:

– For nylig hørte jeg nogen sige; Når jeg er i udlandet og fortæller folk, at jeg er fra Holland, siger de, at det er landet, der er kendt for tulipaner og Johan Cruyff. Det er noget, som aldrig vil ændre sig. En sand legende, der ikke længere er hos os. Det er en trist dag. 

Johan Cruyff blev kendt som en af Hollands mest markante fodboldpersonligheder nogensinde. Både som spiller og træner vandt han adskillige titler med Ajax Amsterdam og FC Barcelona, ligesom han blev kåret til turneringens bedste spiller under VM i 1974, hvor Holland blev nummer to. 

Uniteds nuværende manager, Louis van Gaal, er dog kendt for at have haft et anstrengt forhold til den nu afdøde legende. Det kom bl.a. til udtryk, da Cruyff i 2012 forhindrede van Gaal i at blive udnævnt som sportsdirektør i Ajax Amsterdam. 

Johan Cruyff var desuden far til Jordi Cruyff, der spillede i Manchester United fra 1996-2000. 

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Stolt Varela udtaget til landsholdet

Næste artikel

Forsvarstalent: Har ikke talt med van Gaal i en måned

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share