Fortune har snakket med City

Det er den endelige brkræftelse på de historier, der har kørt i det små om, at Quinton Fortune kan optræde i lyseblåt fra næste sæson. Mange andre…

Det er den endelige brkræftelse på de historier, der har kørt i det små om, at Quinton Fortune kan optræde i lyseblåt fra næste sæson. Mange andre muligheder er imidlertid også åbne for sydafrikaneren.

Agent Francis Martin siger i et interview med Skysports, at hans klient ikke vil have nogen kvaler ved at tage turen fra den ene Manchester-klub til den anden. Heller ikke trods den fjendskab, der hersker mellem de to klubbers respektive fangrupper og som fratog Peter Schmeichel sin heltestatus hos de mest fanatiske fans, da han skrev under med City.

“Quinton har snakket med både City og Bolton, og begge klubber efterlod et godt indtryk hos ham. Han havde god kemi med Stuart Pearce, og vil ikke have nogen problemer med at krydse byen. Han er professionel og tænker først og fremmest på sin egen karrieres bedste,” siger agent Martin og tilføjer, at også spanske klubber har meldt sig blandt bejlerne.

Quinton Fortune kom til United fra Atletico Madrid umiddelbart efter den historiske treble-triumf i 1999 fra Atletico Madrid. Gennembruddet som rød djævel er dog aldrig kommet og han er som bekendt en af de spillere, der frigives ved kontraktudløb i juni.

Forrige artikel

Ruud-afgørelse efter VM

Næste artikel

Landsholdslæge positiv omkring Rooney

ANNONCE