Ruud-afgørelse efter VM

Den hollandske angriber Ruud van Nistelrooy vil ikke forhaste sig med en beslutning om hvorvidt hans fremtid fortsat ligger i Manchester United eller…

Den hollandske angriber Ruud van Nistelrooy vil ikke forhaste sig med en beslutning om hvorvidt hans fremtid fortsat ligger i Manchester United eller andre steder.

I øjeblikket kører medierne på højtryk i bestræbelserne på at gætte sig til hans fremtid, så sent som i går blev han kædet sammen med Chelsea.

Men for hollænderen, så er det ikke noget han vil forhaste sig med.

Med et VM om 18 dage, så tager han det roligt.

“Alt er muligt. Jeg er ikke naiv. Det kan godt ske at jeg spiller i en anden klub næste sæson,” udtalte han i dag til hollandske medier fra træningslejren i Schweiz.

“Lige nu vil jeg bare fokusere på VM og ikke forstyrres af tilbud fra andre klubber. Landsholdet er vigtigst for mig. Efter VM må vi så se hvad der sker,” lyder det tålmodigt fra Nistelrooy.

Nistelrooys fremtid blev dømt til sommerens store transfertema i England, da han forlod Manchester Uniteds spillerhotel før kampen mod den sidste ligakamp imod Charlton.
Angiveligt var hans popularitet i truppen faldet drastisk i løbet af sæsonen samtidig med at han var faldet i unåde hos Sir Alex Fergusons hjælper Carlos Queiroz.

Forrige artikel

Sir Bobby angriber Glazer-kritikere

Næste artikel

Fortune har snakket med City

ANNONCE