Fortune: Jeg skal ingen steder

Den tidligere Atletico Madrid-spiller er således hurtigt ude og afvise rygter i engelske medier i går om, at han skulle være et transfermål for Newcastle-…

Den tidligere Atletico Madrid-spiller er således hurtigt ude og afvise rygter i engelske medier i går om, at han skulle være et transfermål for Newcastle-manager Graeme Souness, hvis ikke det lykkes The Toons at få fat på Luis Figo.

Fortune fortæller, at han ikke kender til nogen former for interesse fra Nicky Butts arbejdsgiver, og gjorde han det, ville han alligevel ikke være interesseret i at rykke teltpælene op og flytte nordpå. Kantspilleren ser nemlig sig selv som en del af førsteholdet i United.

“Jeg har om hørt de rygter, men det er ren spekulation. Min agent har ikke hørt noget fra Newcastle.”

“Jeg ser ikke bare mig selv som fyld i United, jeg ser mig selv som førsteholdsspiller, for sådan bliver du nødt til at se på dig selv. Jeg tror der er mange i United, der ser dem selv som førsteholdsspillere, selvom de ikke er garanteret en plads i startopstillingen. Konkurrencen er benhård og du gør alt for at blive i nærheden af førsteholdet. Man må arbejde stenhårdt og være meget tålmodig her,” siger Fortune til bladet Kick.

Forrige artikel

Park bestod lægetjekket

Næste artikel

Baggrundsbillede til den nye sæson

ANNONCE