Park bestod lægetjekket

Tidligere på ugen blev United og PSV Eindhoven enige om en pris på 4 mio. pund for Park, der allerede på forhånd var enig med United om betingelserne for…

Tidligere på ugen blev United og PSV Eindhoven enige om en pris på 4 mio. pund for Park, der allerede på forhånd var enig med United om betingelserne for en kontrakt.

Fredag rykkede han så tættere på et skifte ved at bestå lægetjekket, men der lurer alligevel problemer forude, for der kan gå flere måneder, før Sir Alex Ferguson kan sende den sydkoreanske landsholdsspiller på grønsværen – lige netop på grund af, at han er sydkoreansk landsholdsspiller, og med skiftet formentlig bliver noget nær nationalhelt med Uniteds popularitet i det koreanske in mente.

For Park kan blive indkaldt til landsholdstjeneste til kampen mellem Sydkorea og Saudi Arabien d. 17. august, og sker det, samtidig med Uniteds premierekamp rykkes til søndag, så kan sydkoreaneren formentlig ikke deltage på Goodison Park, og han vil efter matchen komme så sent tilbage til Manchester, at han efter alt at dømme ikke kan nå at komme sig over den lange rejse, inden United spiller første hjemmekamp mod Aston Villa.

Hvis det sker, er det andet år i træk, at Sir Alex Fergusons trup bliver decimeret på grund af uheldige landskampstidspunkter. Sidste år var der som bekendt stort postyr omkring Cristiano Ronaldo og Gabriel Heinzes deltagelse i OL.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Queiroz: Robinho bliver stor

Næste artikel

Fortune: Jeg skal ingen steder

ANNONCE