Johnson stadig fortrøstningsfuld

Uniteds reserveangriber vender således hjem til klubben, hvor United i sin tid hentede ham fra, og det er et skifte 20-årige Johnson er yderst tilfreds…

Uniteds reserveangriber vender således hjem til klubben, hvor United i sin tid hentede ham fra, og det er et skifte 20-årige Johnson er yderst tilfreds med. Han håber at det vil kunne gavne hans muligheder for førsteholdsfodbold i Manchester.

Men samtidig erkender angriberen, at det er ved at være sidste chance, hvis han nogensinde skal kunne bide sig fast blandt Sir Alex Fergusons bedste offensivfolk, og at han måske må se i øjnene, at United-eventyret kan være ved at nå til vejs ende.

“Jeg har spillet for reserverne, hvor jeg engang imellem har spillet sammen med nogle verdensklassespillere, der har højnet mit spil, men det er svært at komme på førsteholdet med folk som Wayne Rooney og Ruud van Nistelrooy. Det eneste du kan gøre er at arbejde stenhårdt, for Sir Alex Ferguson er jo ikke bange for at give de unge chancen.”

“Måske må jeg på et eller tidspunkt se at komme videre for at være fast mand på førsteholdet, men nu er jeg foreløbig et halvt år i Crewe og lad os så se, hvad der sker derefter,” siger Johnson i forbindelse med at have underskrevet for Crewe.

Forrige artikel

Fortune misser sæsonstarten

Næste artikel

Heinze sæsonens bedste

ANNONCE