Fraværslisten vokser for Mourinho

Både Ander Herrera og Eric Bailly er blevet skadede, hvilket betyder, at Jose Mourinho nu mangler 17 førsteholdsspillere. Det skriver mediet ESPN.

Ondt bliver værre for Manchester United, der har gang i en mareridtsagtig pre-season. Holdet har ikke formået at vinde en eneste af deres fire kampe i ordinær tid, og manager Jose Mourinho kan ikke benytte sig af størstedelen af sine stamspillere. 

De er enten skadede eller på ferie efter VM-slutrunden, og listen er blevet to mand længere, efter at både Ander Herrera og Eric Bailly angiveligt er blevet skadesramte. Ifølge ESPN blev Herrera ankelskadet i 4-1-nederlaget til Liverpool, mens at Bailly fik en lignende skade mod AC Milan i sidste uge. 

Bailly endte med at starte kampen mod Liverpool, selvom han ikke var på holdkortet en time før kick-off. Chris Smalling var blevet skadet under opvarmningen. 

I forvejen har både Luke Shaw, Antonio Valencia, Marcos Rojo, Diogo Dalot, Sergio Romero og Nemanja Matic alle problemer. Sidsnævnte, skriver ESPN, har sågar gennemgået en operation for mavesmerter og er nu igang med sin genoptræning i Manchester. 

Ni spillere på ferie 

David de Gea og Fred er lidt stødt til Manchester United-truppen, der nu kun har en kamp tilbage i USA.

Men både Paul Pogba, Romelu Lukaku, Marouane Fellaini, Ashley Young, Jesse Lingard, Marcus Rashford, Phil Jones og Victor Lindelof er stadig på ferie efter VM-slutrunden, og Anthony Martial er til Mourinhos store frustration rejst hjem for at være sammen med sit nyfødte barn. 

Den 55-årige portugiser kritiserede Martials beslutning efter kampen mod Liverpool, hvor han sagde, at angriberen “burde være rejst tilbage for at hjælpe holdet”. Han antydede også, at Antonio Valencia, holdets anfører, var ankommet til pre-season ude af form. 

Næste kamp for “de røde djævle” er natten mellem tirsdag og onsdag, hvor Champions League-vinderne Real Madrid venter. 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Det er ikke "bare" pre-season

Næste artikel

Rashford & Jones afkorter ferien

ANNONCE