Freddy Shepherd langer ud

I dag ved den årlige Soccerex Conference i Dubai kom Newcastle Uniteds formand, Freddy Shepherd, med skarpe angreb rettet mod Manchester United. Shepherd…

I dag ved den årlige Soccerex Conference i Dubai kom Newcastle Uniteds formand, Freddy Shepherd, med skarpe angreb rettet mod Manchester United. Shepherd mener, at United har begået store fejltagelser både på, såvel som udenfor banen.

Shepherd udtalte blandt andet: “Først mistede de kaptajnen på skibet i Martin Edwards, hvorefter de så måtte lide efter at have solgt David Beckham. Det er to store personligheder at miste.”

“Gennem de sidste to år har de mistet en del af stjernestøvet. De savner især Martin Edwards, da det er ligesom et skib uden et sejl.”

Desuden kom Shepherd også ind på take-over-spøgelset, som stadig hærger på Old Trafford, men kom med en lidt anden side af historien.

“Jeg mødte (John) Magnier i Februar og spillede golf med ham; han sagde, han kun var involveret som investorer. Han gjorde det klart, at det kun var derfor, han var der. Ikke for andet.”

Forrige artikel

Wigan afvises igen

Næste artikel

18-årig på prøvetræning

ANNONCE