Fryers havde brug for nye eventyr

Zeki Fryers forlod i 2012 Manchester United. Nu forklarer Fryers med egne ord hvorfor han forlod United.

Zeki Fryers fik sin fodboldopdragelse i Manchester United, men forlod i august 2012 klubben for et skfite til den belgiske klub Standard Liege.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Efter blot et halvt år i Belgien vendte Fryers dog tilbage til England, hvor Tottenham Hotspurs blev destinationen for forsvarspilleren.

Skiftet fra United var omgærdet af megen snak, da der ifølge Sir Alex Ferguson var tale om en udspekuleret handel af Tottenhams formand David Levy, som gennem en aftale med Standard Liege kunne hente Zeki Fryers til klubben for en mindre pris end hvis skiftet var direkte.

– Jeg ville have et nyt eventyr. Der var visse ting som ikke gik min vej i United, så jeg tænkte det var på tide at komme videre. Jeg forlod flere venner der, og flere af dem gør det ret godt nu. Sådan er fodbold, forklarer Zeki Fryers inden kampen nytårsdag mellem Manchester United og Tottenham Hotspurs.

Han hævder dog fortsat at skiftet til Belgien var helt reelt i hans øjne.

– Jeg ville rejse ud for at forbedre min karriere, da mange udlændinge kommer til England for at spille, men der er sjældent at det går den omvendte vej.

– Så jeg tænkte at jeg ville afsted og prøve noget nyt. Jeg nød det og det var en stor oplevelse. Så kom vi til januar og der var nogle tilbud. Spurs var et af de bedste hold der kom, og jeg tænkte at det nok var den bedste destination.

Han fortryder ikke skiftet væk fra United.

– Mange siger at når man forlader Manchester United, så tager man et skridt ned. Men for mig personligt, så føles det som et skridt op – i hvert fald for min udvikling.

 

Zeki Fryers starter dagens kamp på bænken.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Startopstilling: Rooney starter mod Spurs

Næste artikel

Moyes: Rio Ferdinand har stadig en rolle i truppen

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share