Gåsehud: Flowers of Manchester i ny version

Både Manchester United og Manchester United Foundation sendte mandag videoer ud til minde om flyulykken.

Manchester United sendte mandag en ny video ud, der fulgte op på Sky Sports’s succes fra for 15 år siden, hvor tidligere spillere reciterede mindessangen om The Busby Babes, The Flowers of Manchester.

I 2008 var det med tidligere legender som Denis Law, Bryan Robson, Ole Gunnar Solskjær og Eric Cantona (se videoen længst nede).

I den nye udgave har Manchester United involveret personligheder fra forskellige dele af klubben. Både spillere, managers, tidligere spillere og ikke mindst fans er repræsenteret ved blandt andre Ian Stirling (der igennem mange år har været frontfigur mod Glazers) og Pete Martin (der i mange år kæmpede for at gøre mindehøjtideligheden en tradition til det den er i dag).

Også Manchester United Foundation har lavet en lidt tilsvarende video, som kan ses herunder.

Videoen fra Sky Sports i 2008

3 kommentarer
  1. En smuk hyldeste, og dejligt at se man stadig minder og ære de omkomne fra den tragedie, også gør man det sådan en fantastisk måde..🙏🤗❤️🖤 æret være jeres minde❤️🖤
    THE TRUE UNITED LEGENDS THE BUSBY BABES

  2. Puha virkelig gåsehud og tårer i øjnene….😥

    Er så stolt over at supporte denne fantastiske klub igennem de sidste 46 år, at følge denne klub har været bagrundmusikken til mit liv siden jeg var 7 år gammel og så Manchester United spille første gang, navnet, den røde trøje, hvide bukser og sorte strømper…Jeg var solgt.

    “The Flowers of Manchester will never die”

    GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

The Busby Babes mindet i Manchester i dag

Næste artikel

Busby Babes mindet i München

ANNONCE