Schmeichel storroser Ratcliffe-projekt: Skiftede til Nice på grund af ham

Kasper Schmeichel kaster rosende ord efter Sir Jim Ratcliffe, der har lagt bud efter Manchester United.

– INEOS og han er grunden til, at jeg skiftede til Nice.

Sådan udtalte Kasper Schmeichel i Sky Sports-studiet mandag aften, da han blev spurgt ind til Sir Jim Ratcliffes mulige takeover af Manchester United.

Grunden til, at Schmeichel bliver spurgt ind til det, er fordi englænderen også ejer den sydfranske klub. Og den danske målmand har ikke andet end rosende ord til overs for rigmanden.

– Deres vision og den måde, som de vil udvikle deres sportsprojekter, er imponerende, hvor de har været succesfulde i alt, de har smidt investeringer i.

– Og Jim (Ratcliffe) er også stor United-fan, og det vil være noget, som taler til United-fansene, at der kommer én ind, som kærer sig om klubben, sagde Schmeichel.

Under Glazer-ejerskabet har man ikke ligefrem været vant til, at amerikanerne har vist sig på og omkring Old Trafford – nærmere tværtimod – og det er noget, der står i stærk kontrast til det, som Schmeichel kender til Sir Jim Ratcliffe.

– I Nice er han en mand, der er til stede og kommer til kampene. Han ved meget om fodbold og især performance rent generelt. Han har dygtige folk omkring ham, og de kommer også til kampene.

– Det, at ejerne er til stede, er noget, der har været vigtigt for mig i alle klubber, jeg har været i. Se på Leicester – ejerne er til stede, og der er ikke den her opdeling mellem ejerne og klubben, sagde danskeren.

Forrige artikel

Garnacho: De har behandlet mig som en af drengene

Næste artikel

Fanprotest: Vil kun acceptere et fuld salg af klubben

ANNONCE