Garnacho kaldes usportslig

Manchester Uniteds argentinske spiller skulle have haft rødt kort i følge Jacob Neestrup.

Bølgerne gik højt i de døende sekunder af Champions League-dramaet mellem Manchester United og FC København. Scott McTominay begik et straffespark, der af  Viaplays kommentatorpar blev kaldt i “den tynde ende”, og efterfølgende brændte Jordan Larsson fra 11 meter-pletten.

Men imellem forseelsen og selve sparket havde Manchester Uniteds offensive spiller, Alejandro Garnacho, sparket og trådt til straffesparkspletten for at forværre skyttens chancer for at score. Skuddet blev brændt og Manchester United vandt kampen.

Efterfølgende har Garnachos handling mødt stor kritik fra eksperter og de københavnske modstandere.

– Hvis du ødelægger straffesparkspletten på den måde, så er det jo et rødt kort, sagde Jacob Neestrup, da han blev vist klippet med Garnacho efter kampen og fastslog:
– Jeg bebrejder ikke spilleren (Garnacho red.), men det er op til dommer og forbund at sige, at det sætter vi grænser for.

Neestrup blev bakket op af sin anfører Viktor Claesson.

– Jeg synes, det er at tage det for langt, men vi kan også blive lidt bedre til at spille lidt mere dirty her i Champions League, udtalte Claesson efter kampen.

Omvendt bliver Garnacho hyldet flere steder på de sociale medier af United-fans, melder engelske medier.

FC København tager i mod Manchester United d. 8. november.

 

4 kommentarer
 1. Tja bestemt usympatisk og slet ikke i orden af Garnacho, håber at et par eller to heriblandt vores Club Captain Bruno lige tage fat i vores unge argentiner og forklare ham at det ikke er sådan vi gør i Manchester United…

  Men rødt kort Neestrup..?….hmm måske en kende overdrevet, gult max.

  Og med tanke på Parkens “pløjemark” skulle han nok holde lidt igen på sin kritik, den “græsplæne” er ikke CL bold værdig og skæmmer FCK som klub i international sammenhæng

 2. Enig enig.. Usportsligt og dumt. Gult kort ja. Men enhver dommer med intelligens, vil da straks gå hen til plet-området og sikre sig, at sådan noget ikke sker. Kommer der nogen hen for at brokke sig eller lave unoder, kan han bare vifte dem væk..

 3. Kun være Neestrup i alt hans arrogance burde sætte sig lidt i de regler der gælder for den sport han “udøver”…man ikke få rødt kort for hverken film eller (som i Garnochos tilfælde) usportlig optræden medmindre vi taler om gult kort nr 2.

  Punktum

 4. Ps: Samme gælder også vores kære EM bænkevarmer og mangeårig United fan Morten Brun som efterlyser en UEFA karantæne til Garnacho…

  Hvordan UEFA skulle kunne det melder historien jo ikke noget om når usportlig optræden ikke kan give rødt kort.

  Vrøvl på vrøvl fra såkaldt fodboldfaglige personer….tsk tsk.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

FC København: Tre ting vi lærte af kampen

Næste artikel

Scholes: Eriksen gør en forskel

ANNONCE