Scholes: Eriksen gør en forskel

Paul Scholes mener det blev afgørende, at Christian Eriksen kom ind i stedet for Amrabat ved sideskiftet.

Den danske landsholdsspiller Christian Eriksen blev kåret til kampens spiller i gårsdagens Champions League-drama mellem Manchester United og FC København. En sigende bedrift, da Eriksen kun spillede halvdelen af kampen, hvor han afløste Sofyan Amrabat i pausen.

Eriksen præstation blev bemærket af Paul Scholes, der i går var ekspert på engelsk tv.

– Det føltes som om vi så en Europa League-kamp i første halvleg. Ligesom en torsdag aften, sagde Scholes og fortsatte:
– Anden halvleg var meget bedre, når man bringer bedre fodboldspillere i spil. Man bringer Christian Eriksen på banen og han er en meget bedre fodboldspiller. Intet respektløst overfor Amrabat, han er en stopper, og han gør sin ting. Men han bygger ikke spillet op. Det gør Christian Eriksen. Når løbende bliver set, kommer Fernandes og også Garnacho med i spillet. Eriksen finder disse spillere. I 1520 minutter lignede de (Manchester United red.) et rigtigt hold igen, udtalte Scholes i efter kampen.

Erik ten Hag var også meget tilfreds med sin danske midtbanespiller

– Christian er altid positiv. Han tilfører fodbold til holdet, og det havde vi ikke i første halvleg. FC København er velorganiseret, og det, skam man bryde ned. Christian Eriksen laver de rigtige afleveringer.

Næste opgave for Manchester United er på søndag, hvor Manchester City kommer på besøg på Old Trafford.

 

2 kommentarer
  1. Tja alle kan se det, Elkjær, Laudrup, Scholes, Mølby ja sågar den evigt ulidelige NC kan se det, og selv en fodboldfaglig lægmand som undertegnet kan se at Eriksen gør en forskel…..

    Eneste der ikke vil se det er ETH….der gang på gang roser Eriksen for sine kamp ændrende indhop for så i næste kamp at starte med selvsamne Eriksen på bænken….hallo

  2. Jeg støtter ETH, men lige på det her område, ser jeg ikke logikken i valg af spillere. Nu er jeg jo ikke vidne til deres træninger, men mon dog Amrabat og Mctominay viser sig bedre frem end Eriksen.. Eriksen burde spille som det kreative og spillende punkt på holdet, og så kan Casemiro eller Mctominay være opryddere..

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Garnacho kaldes usportslig

Næste artikel

FCK-fans deltog i hyldest af Sir Bobby Charlton

ANNONCE