Garnchos saksespark vinder prisen som årets mål i Premier League

Det ikoniske mål, som Alejandro Garnacho stod bag i november, er blevet kåret til årets mål i Premier League.

Blot tre minutter skulle der gå i kampen mellem Everton og Manchester United, før Goodison Park dannede rammen om årets mål i Premier League, scoret af Alejandro Garnacho.

Garnacho stod nemlig bag en fantastisk akrobatisk afslutning, da han løb væk fra målet for at møde Diogo Dalots indlæg ved bageste stolpe med en afslutning i luften, der fløj ind i det øverste højre målhjørne. Målet kan ses i bunden af artiklen.

Det er et mål, som fans af Manchester United og Premier League sent vil glemme, og derfor kommer det næppe som en overraskelse for mange, at målet er blevet kåret til sæsonens bedste.

– Jeg kan ikke tro det, for at være ærlig, sagde argentineren efter kampen og fortsatte. Jeg så ikke, hvordan jeg scorede. Jeg lyttede bare til publikum og sagde: “Oh my god”.

Argentinerens scoring modtog flest stemmer fra fans og fra et panel af fodboldeksperter, og det toppede dermed listen af de mange andre fremragende mål, som er blevet scoret i denne Premier League-sæson.

Blandt dem, som var nomineret til prisen, havde Manchester United flere repræsentanter. De nominerede var nemlig Alejandro Garnacho, Kaoru Mitoma, Bruno Fernandes, Saman Ghoddos, Alexis Mac Allister, Oscar Bobb, Kobbie MainooMarcus Rashford, Cole Palmer og Moises Caicedo.


Forrige artikel

Afstemning: Månedens spiller i maj

Næste artikel

Martial tager afsked med Manchester United

ANNONCE