Gary Neville åbner op for alternative klubber

Hvis Gary Neville i sin spillende karriere skulle have skiftet klub, så var han ikke i tvivl om hvilke der appelerede bedst.

Med over 602 kampe for Manchester United er Gary Neville en af klubbens helt legender.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

At den engelske højreback ikke skulle spille for nogen anden klub tog han selv stilling til, da han i 29 års alderen skrev under på sin sidste længerevarende kontrakt med Manchester United.

– Jeg skrev under på en 5-årig kontrakt da jeg var omkring de 29 år og den ville udløbe da jeg var 34. Det var på den tidspunkt at jeg tog den beslutning om at hvis Sir Alex kom og sagde ved kontraktudløbet at min tid var kommet, så ville jeg aldrig skifte og spille for en anden klub, fortæller Gary Neville til sin nuværende arbejdsgiver Sky Sports.

– Det var på det tidspunkt at jeg tog beslutningen om kun at spille for Manchester United, fastslår englænderen.

Var han allerede i den alder blevet fundet for let af den daværende manager Sir Alex Ferguson, så havde han dog været klar til at spille for en anden klub i Premier League.

– Jeg var klar til at gøre det, da jeg trods alt er en fodboldspiller. 

Adspurgt om hvilke klubber Manchester United-koryfæet kunne have været tilbøjelig til at spille for, var der flere muligheder:

– Arsenal havde nok været min favorit. Vi plejede at komme til Highbury, hvor man bare kunne mærke traditionerne og jeg følte bare at de altid gjorde det på den rette måde, fortæller Gary Neville, som udover Arsenal også havde et godt øje til Aston Villa og Newcastle af de engelske klubber.

– Europæisk set, så var jeg altid imponreret af Juventus og Bayern München, men det var fordi vi spillede en del imod hinanden i 90’ermne og 00’erne. Jeg havde stor respekt for dem. 

 

 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Wayne Rooney: Udvisning bragte mig og Ronaldo tættere

Næste artikel

OldTrafford.dk på Instagram: Stor Wayne Rooney-fortælling

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share