Wayne Rooney: Udvisning bragte mig og Ronaldo tættere

Den sultne engelske tabloidpresse var i ekstase efter Cristiano Ronaldo så ud til at presse dommeren til at udvise Wayne Rooney ved VM 2006.

Men står det til Wayne Rooney selv, så mærkede han på ingen måde uretfærdighed fra Cristiano Ronaldos side og han skriver nu i en avisklumme, at episoden faktisk bidrog positivt til deres samarbejde på banen og ikke mindst for Manchester United.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Den portugisiske verdensstjerne var på alles læber efter episoden og alle forventede en heksejagt på niveau med David Beckhams i 1998, men episoden blev hurtigt tiet ihjel af Manchester United og de involverede spillere, som ikke lod sig påvirke af den store sult i pressen på at finde en syndebuk.

 

 

Faktisk åbner Wayne Rooney op for at han selv havde opført sig ligesom Cristiano Ronaldo hvis muligheden havde budt sig:

– Ville jeg være røget direkte i dommerens ansigt og sørget for at han blev udvist? Hvis han havde fortjent det røde kort og det havde hjulpet us til sejr, så ja. Ingen tvivl. Jeg ville gøre det hver gang, fortæller Wayne Rooney i sin klumme i The Sunday Times.

Han kigger nu positivt tilbage på den skæbnesvrange udvisning i Gelsenkirchen.

– Jeg gik over til ham i omklædningsrummet efter kampen. Jeg følte det var vigtigt at tale med ham og få det ud af verden med det samme. Man kunne se at han var ked af det på mine vegne, men derfra havde vi United-kasketten på, skriver Rooney og fortsætter:

– Jeg sagde at jeg ingen problemer havde med ham. Ønskede ham det bedste for resten af turneringen. “Vi ses om et par uger. Og lad os så få vundet det mesterskab!”.

Herefter var udgangspunktet lagt for den minderige åbningssejr i den efterfølgende sæson på hele 5-1 over Fulham.

– I den førsre kamp slog vi Fulham med 5-1. Jeg scorede to og satte ham op et til mål. Det satte ro på det hele.

– I omklædningsrummet var vi altid ret tætte. Det var altid os to som drillede manageren eller de andre spillere. Og hvad der skete til VM bragte os kun tættere på hinanden på banen. I de efterfølgende tre år var vores bedste partnerskab og bragte os 3 mesterskaber og Champions League. Mit røde kort i Tyskland var bare starten på det hele.

 

Forrige artikel

Rashford indsamler tusinder af kroner til udsatte engelske børn

Næste artikel

Gary Neville åbner op for alternative klubber

ANNONCE