Gazzetta dello Sport: Dybala har fået fri indtil mandag

Ifølge det italienske dagblad har Paulo Dybala fået fri fra Juventus’ træningsanlæg til og med mandag den 5. august. Deres forhåbning er, at argentineren beslutter sig for at skifte til Manchester United.

En af de helt store transfers kan være i svøb mellem Manchester United og Juventus. Eftersigende skulle Romelu Lukaku allerede være enig med Juventus om en kontrakt på samme tid med, at Juve og United ikke er langt fra hinanden omkring handlens betingelser.

Det eneste, der potentielt mangler, for at handlen kan effektueres, er en beslutning fra offensivspilleren Paulo Dybala.

Argentineren er eftersigende i tvivl, om et skifte til United er det rigtige skridt at tage i karrieren. Det har Juventus nu givet ham tid til at finde ud af.

Der er dog ifølge Gazzetta dello Sport ikke god luft mellem Dybala og Juventus. Mediet spekulerer i, at fridagene er en måde at presse spilleren ud af klubben på. Der spekuleres i, at Dybala udelukkende er blevet tildelt fridagene, fordi han har angivet, at han ønsker at blive i Juventus og kæmpe for sin plads under den nye manager, Maurizio Sarri.

Ifølge Gazzetta dello Sport er Juventus dog ikke interesserede i dette. De vil have Romelu Lukaku, og de ønsker ikke, at Dybala skal forpurre denne chance.

Her på OldTrafford.dk vil vi fortsætte med at følge sagen tæt. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

OT.dk talentspejder: Paulo Dybala

Næste artikel

Medier: United og Leicester enige om Maguire

ANNONCE