Gerard Pique kunne have endt i Arsenal

Manchester United kan på en måde takke Cesc Fabregas for at Gerard Pique endte nordpå fremfor Arsenal

I den kommende uge vender Gerard Pique tilbage til den by, hvor han for ti år siden fik sin professionelle debut.

Siden debuten imod Crewe, har den tidligere Manchester United-spiller oplevet ti forrygende år hvor han er vendt hjem til barndomsklubben FC Barcelona, vundet alt der er at vinde og så forøvrigt scoret den latinamerikanske sangerinde Shakira.

Forud for FC Barcelonas Champions League-opgør imod Manchester City, så afslører Gerard Pique hvad der for ti år siden fik ham til at skifte Barcelona ud med Manchester United.

– Min drøm var hele tiden at spille for Barcelna men dengang var det ikke som det var nu med de unge spillere. Der var virkelig svært at komme op på førsteholdet og jeg fandt at den bedste mulighed var at forlade Barcelona og tage til England, fortæller Gerard Pique i et interview med The Telegraph.

– Jeg husker at Arsenal var den første klub som var interesseret i mig. Jeg havde et møde med Arsene Wenger og jeg var tæt på et skifte, men Cesc Fabregas var der og der havde været lidt problemer mellem Arsenal og Barcelona, så de ville ikke risikere det samme.

– Manchester United kom så ind med et bud og jeg tog dertil. Før jeg skrev under, var jeg til middag med Sir Alex Ferguson. Både mig og min familie var benovede. Han havde været træner i Manchester United i 20 år og alligevel kunne han tage sig tid til at komme og snakke med min og min familie. Jeg var bare en ung knægt som endnu ikke havde spillet professionel fodbold, men han havde tid til mig. Vi var meget taknemelige for den middag. Det siger meget om ham og hvordan han arbejdede i United.

Når han i den kommende uge vender tilbage til Manchester, så vil det samtidig være til et noget omvendt fodboldbillede hvor Manchester City pludselig er holdet med de gode resultater i øjeblikket. Han er dog sikker p åat Manchester United nok skal komme tilbage med David Moyes i spidsen.

– Det vil de. Der er kommer en ny træner efter næsten 30 år. Sir Alex Ferguson havde nogle spillere som havde været der med ham i over 10 år og nu må de vende sig til det nye. Næste sæson vil være en ny start.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Fire ting, som Moyes skal arbejde med i Dubai

Næste artikel

Reportage: München-årsdagen

ANNONCE