Giggs’ afskedsbrev

Ryan Giggs har skrevet et åbent brev om sit karrierestop på Manutd.com. Læs det på dansk her.

I dag er en fantastisk dag for Manchester United. Louis van Gaal er en fantastisk ansættelse, og lad mig starte med at fortælle jer, hvor glad jeg er for at arbejde med en af hans kaliber. Hans kvalifikationer er enestående, og jeg er sikker på, at klubben kommer til at trives under hans lederskab i de kommende år.

Jeg vil også gerne bruge denne lejlighed til at annoncere, at jeg stopper min karriere som spiller og starter et nyt, spændende kapitel i mit liv som assistenttræner for Manchester United. Jeg er ufattelig stolt af at have repræsenteret den største klub i verden 963 gange og Wales 64 gange. Min drøm var altid at spille for Manchester United, og selv om jeg er ked af at vide, at jeg ikke skal tage United-trøjen på igen, har jeg været heldig nok til at få den drøm opfyldt. Jeg har også været heldig nok til at spille med nogle af verdens bedste spillere og spillet under en ufattelig manager som Alex Ferguson, og mest af alt spillet for verdens bedste fans. Jeg har altid følt og værdsat jeres støtte.

Jeg vil også sige et stort tak til alle, der har været i staben hos Manchester United over årene. Jeg ville ikke have opnået den succes, jeg har, uden jeres dedikation og engagement for at skabe det bedst mulige miljø for os spillere. Jeg ville ikke have vundet 34 trofæer i min karriere uden jer. Jeg vil også gerne sige særligt tak til mine venner og familie for jeres kærlighed og støtte.

I dag er et nyt kapitel med mange følelser – enorm stolthed, sorg, men mest af alt begejstring overfor fremtid. Jeg håber, at United-fans deler min tro på, at klubben, ledelsen og ejerne gør alt, for at få denne fantastiske klub tilbage til hvor den hører til, og jeg håber på at kunne være med hele vejen. Til de bedste fans i fodboldverdenen, tak. Jeg har elsket hvert minut, jeg har spillet for jer og repræsenteret verdens bedste klub.

Vi ses næste sæson,

Ryan

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Giggs stopper som spiller

Næste artikel

Mourinho: Van Gaal er en god mand

ANNONCE