Giggs stopper som spiller

Ryan Giggs bliver assistenttræner i Manchester United og stopper dermed sin karriere som spiller.

2014 blev endestationen for fantastiske Ryan Giggs’ karriere spillerkarriere for Manchester United. Den 40-årige waliserer bliver assistenttræner for den nye manager Louis van Gaal og lægger altså samtidig støvlerne på hylden.

– Jeg er ufattelig stolt af at have repræsenteret den største klub i verden 963 gange og Wales 64 gange. Min drøm var altid at spille for Manchester United, og selv om jeg er ked af at vide, at jeg ikke skal tage United-trøjen på igen, har jeg været heldig nok til at få den drøm opfyldt, skriver Giggs i et åbent brev på Manutd.com.

– Jeg har også været heldig nok til at spille med nogle af verdens bedste spillere og spillet under en ufattelig manager som Alex Ferguson, og mest af alt spillet for verdens bedste fans. Jeg har altid følt og værdsat jeres støtte.

Ryan Giggs nåede at spille 963 kampe for Manchester United, hvilket er flere kampe end nogen anden United-spiller, nogensinde har opnået. Giggs er oven i købet den mest vindende spiller i engelsk fodbold. 13 Premier League-titler, 4 FA Cup-trofæer og to Champions League-titler er det blevet til i hans legendariske karriere.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Rio ønsker van Gaal held og lykke

Næste artikel

Giggs’ afskedsbrev

ANNONCE