Giggs: For mange udenlandske managers

Ryan Giggs mener det er for svært for britiske managers at få chancen i en topklub, der er ganske enkelt for mange udenlandske trænere i England.

Ryan Giggs er stadig ikke kommet i gang som manager, siden han i sommers forlod Manchester United efter små 30 års tjeneste i klubben. Waliseren havde håbet, at få chancen som manager på Old Trafford efter i et par år at have fungeret som assistent for Louis van Gaal.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Jobbet gik i stedet til portugisiske Jose Mourinho, og Ryan Giggs mener nu, at der ganske enkelt er for mange udenlandske managers i engelsk fodbold. Det gør det svært for de unge lovende britiske managers, at få chancen i topklubberne.

– Jeg synes ikke at der pt er nok britiske managers. Det er godt at se britiske managers få chancen. Der er pt en del rigtig dygtige udenlandske managers i Premier League, men der er bestemt også mange dygtige britiske managers, som venter på chancen, siger Giggs i følge Daily Mirror.

Ryan Giggs roste Swansea, for at have ansat Paul Clement der regnes for at være en af de kommende engelske managers man skal regne med, sammen med Eddie Howe fra Bournemouth. Giggs selv venter stadig på det rette tilbud, og arbejder i stedet lidt som ekspert for tv i forbindelse med Premier League og Champions League.

– Hvis ikke man får chancen, kan man jo ikke bevise hvad man kan med et godt mandskab. Jeg mener som sagt, at der er mange dygtige udenlandske managers i øjeblikket i engelsk fodbold, men jeg er bekymret for fordelingen. Der er for mange udlændinge, og de britiske trænere får ikke en chance, siger Giggs.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Romero vil bevise sit værd

Næste artikel

Meulensteen: Fergie var ude efter Mkhitaryan

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share