Solskjær: Pogba træner først med næste uge

United-træneren afviser, at franskmanden kommer i spil mod Manchester City i weekenden.

Der er stadig et par spillere, der kæmper med skader i Manchester United. Marcus Rashford er ude en måneds tid eller to endnu, Aaron Wan-Bissaka og Daniel James kæmper med småskader, og så er der Paul Pogba, der endnu er et stykke fra at få spilleminutter i benene.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Det fortæller Ole Gunnar Solskjær på dagens pressemøde forud for torsdagens FA Cup-kamp mod Derby County.

– Paul arbejder stadig med vores fysioterapeuter, men han træner ikke med holdet før i næste uge. Daniel James kommer nok også til at misse den her(kampen mod Derby, red.), og Aaron Wan-Bissaka kæmper også, siger manageren.

Derby roder i skrivende stund rundt i subtoppen af Championship, efter de i sidste sæson var milimeter fra oprykning, mens Frank Lampard var ved roret.

Forventer varmt gensyn med Rooney
Frank Lampard er der ikke længere, men det er United-legenden Wayne Rooney som bekendt. Rooney skiftede til Derby fra MLS i januar og har leveret godt, ligesom han også gjorde det fremragende i sin United tid. Noget som Ole Gunnar Solskjær lovpriser.

– Han er klubbens mest scorende spiller, og han vandt så mange trofæer her. Jeg tror, at alle her i klubben virkelig sætter pris på, hvad han gjorde, og jeg er sikker på, vores fans vil behandle ham godt.

– Men et hvilket som helst mål, han scorer mod os, vil blive trukket fra det antal mål, han scorede her, så han ønsker ikke at score for mange, siger han.

I aftes røg Liverpool ud af FA Cuppen, og dermed missede de en chance for at vinde den ‘The Treble’, Manchester United som den hidtil eneste engelske klub vandt i 1999. Det var også noget, den norske manager blev spurgt indtil.

– Det er virkelig en svær opgave at gøre det igen, og det er nærmest umuligt med alle de gode hold, der er. I ’99 var det enten os eller Arsenal, der kunne gøre det, og det var det. I dag er der flere gode hold, siger manageren.

FA Cup-kampen mod Derby sparkes i gang klokken 20:45.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Giggs hylder fantastiske Fernandes

Næste artikel

OT.dk anbefaler: Glædeligt interview mellem Rooney og Wes Brown

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share