Solskjær: Pogba træner først med næste uge

United-træneren afviser, at franskmanden kommer i spil mod Manchester City i weekenden.

Der er stadig et par spillere, der kæmper med skader i Manchester United. Marcus Rashford er ude en måneds tid eller to endnu, Aaron Wan-Bissaka og Daniel James kæmper med småskader, og så er der Paul Pogba, der endnu er et stykke fra at få spilleminutter i benene.

Det fortæller Ole Gunnar Solskjær på dagens pressemøde forud for torsdagens FA Cup-kamp mod Derby County.

– Paul arbejder stadig med vores fysioterapeuter, men han træner ikke med holdet før i næste uge. Daniel James kommer nok også til at misse den her(kampen mod Derby, red.), og Aaron Wan-Bissaka kæmper også, siger manageren.

Derby roder i skrivende stund rundt i subtoppen af Championship, efter de i sidste sæson var milimeter fra oprykning, mens Frank Lampard var ved roret.

Forventer varmt gensyn med Rooney
Frank Lampard er der ikke længere, men det er United-legenden Wayne Rooney som bekendt. Rooney skiftede til Derby fra MLS i januar og har leveret godt, ligesom han også gjorde det fremragende i sin United tid. Noget som Ole Gunnar Solskjær lovpriser.

– Han er klubbens mest scorende spiller, og han vandt så mange trofæer her. Jeg tror, at alle her i klubben virkelig sætter pris på, hvad han gjorde, og jeg er sikker på, vores fans vil behandle ham godt.

– Men et hvilket som helst mål, han scorer mod os, vil blive trukket fra det antal mål, han scorede her, så han ønsker ikke at score for mange, siger han.

I aftes røg Liverpool ud af FA Cuppen, og dermed missede de en chance for at vinde den ‘The Treble’, Manchester United som den hidtil eneste engelske klub vandt i 1999. Det var også noget, den norske manager blev spurgt indtil.

– Det er virkelig en svær opgave at gøre det igen, og det er nærmest umuligt med alle de gode hold, der er. I ’99 var det enten os eller Arsenal, der kunne gøre det, og det var det. I dag er der flere gode hold, siger manageren.

FA Cup-kampen mod Derby sparkes i gang klokken 20:45.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Giggs hylder fantastiske Fernandes

Næste artikel

OT.dk anbefaler: Glædeligt interview mellem Rooney og Wes Brown

ANNONCE