– Giggs leverer et fantastisk stykke arbejde

Louis van Gaal roser assistenten, og er imponeret over det engagement som Giggs udviser i træningen.

Efter en årrække som spiller under Sir Alex Ferguson har Ryan Giggs i de seneste år kastet sig over trænergerningen. Først som spillende træner under David Moyes, og efter et par kampe som midlertidig manager, har waliseren i de seneste 18 måneder fungeret som assistent for Louis van Gaal.

Og den hollandske manager er imponeret over assistenten, som gør et fantastisk stykke arbejde på træningsbanen og i arbejdet med at analysere kommende modstandere.

– Jeg er imponeret over hvor hårdt han arbejder, det er bestemt ikke alle tidligere topspillere, der kommer med den attitude. Hans arbejde består blandt andet i, at analysere vores modstandere, og der gør han et fantastisk job. Han læser spillet fremragende, han siger de rette ting til spillerne, og han styrer træningen fint. Jeg er meget tilfreds med ham, siger van Gaal til the Independent.

42-årige Giggs deler i øjeblikket vandene mellem United-fansene. En del mener ikke, at han har den fornødne erfaring til at overtage manager-posten efter van Gaal, mens den anden halvdel gerne så Giggsy som manager i United til sommer.

Flere har regnet med, at Giggs var blevet kørt i stilling som naturlig afløser for van Gaal efter dennes kontraktudløb sommeren 2017, men Giggs er aldrig blevet lovet stillingen på Old Trafford. Og van Gaal kan ikke sige hvorvidt det sker eller ej.

– Det er noget I må snakke med Ryan om, jeg kan ikke svare på det. Jeg vil ikke regere efter jeg er blevet begravet, så jeg vil ikke sige om han bør være min afløser. Det er jeg stoppet med at snakke om, siger van Gaal.

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Van Gaal langer ud efter Scholes

Næste artikel

U18: McGuinness forlader United

Relaterede artikler
Total
0
Share