Giggs: Liverpool ser uhyggeligt gode ud

Manchester United-legenden mener, at Jürgen Klopps mandskab er det bedste Liverpool-hold i mere end 25 år. Og waliseren tror ikke på United som en mesterskabskandidat.

Liverpool har ikke spillet godt i alle deres opgør, men står alligevel med maksimumpoint efter seks kampe i Premier League. Det er mesterskabsform, mener Ryan Giggs, der har talt med Sky Sports. 

– Hvis du kigger på deres start-11’er, så er det svært at finde et bedre Liverpool-hold i Premier League-historien (siden 1992, red.). Da Raheem Sterling, Luis Suarez og Daniel Sturridge var bedst, så de også imponerende ud, men de virker bare i bedre balance nu, lyder det fra Giggs. 

Den tidligere Manchester United-spiller, som har optrådt flere gange for klubben, end nogen anden spiller i historien, nævner Liverpool og Manchester City som favoritter til mesterskabet. Men han vil heller ikke afskrive Chelsea. 

– Husk, at det kun er to år siden, at de (Chelsea, red) vandt mesterskabet. Så de har spillere i truppen, der ved, hvad der skal til, siger Giggs. 

Han nævner ikke Manchester United i den sammenhæng. 

Liverpool er allerede otte point foran “de røde djævle”. Onsdag aften led ærkerivalernes form dog et lille knæk, da de tabte 2-1 til Chelsea på Anfield i Carabao Cuppen. 

Det er 28 år siden, at Liverpool sidst vandt det engelske mesterskab. I den tid har Ryan Giggs vundet trofæet 13 gange. 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

Bekræftet: Ronaldo er karantænefri til Old Trafford

Næste artikel

OT.dk-anbefaler: Blogs om "børnehaven United"

ANNONCE