OT.dk-anbefaler: Blogs om “børnehaven United”

Ledelses-, resultat- og spillemæssigt er der krise på Old Trafford – så meget, at alt fra lokale fans til New York Times skriver om klubben. Vi har fundet tre blogs, der kommer med indsigtsfulde perspektiver på problemerne.

Paul Wilson, The Guardian: “Hvorfor er der ingen i Manchester United, der stopper dette uværdige spektakel?” 

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

En utilfreds Jose Mourinho, der slås med en desillusioneret Paul Pogba, viser, at Manchester United savner Sir Alex Ferguson. 

Sådan starter Everton-fanen Paul Wilson (The Guardian og The Observers nordengelske-fodboldkorrespondent) sin blog om Manchester Uniteds situation. Og gennem artiklen fortsætter han med at dvæle ved Sir Alex Ferguson. For hvor de fleste andre skriv i disse dage forsøger at forklare de indre magtkampe på Carrington og Old Trafford gennem et nutidigt perspektiv, så graver Paul Wilson et spadestik dybere. Han forsøger at finde svar i fortiden ved at stille et ubehageligt relevant spørgsmål:

Hvem har nogensinde udfyldt det magtvakuum i Manchester United, som Sir Alex Ferguson efterlod sig? 

Det gør ondt, når Paul Wilson ubarmhjertigt konkluderer, at klubben i øjeblikket handler mod sine egne idealer og sit eget DNA. Men pointerne er så vigtige og reelle, at alle med interesse i United bør læse dem. 

Rory Smith, New York Times: “Worry Worry Man United”

Det kan godt være, at avisen kalder fodbold for “soccer” og er placeret langt væk fra den engelske Premier League. Men for deres fodboldredaktør Rory Smith er Manchester United i den grad virkelighed, han lever i. 

Rent fysisk bor han i Manchester. Og når han af og til skriver om “de røde djævle”, er det altid knivskarpt. 

Denne artikel giver et godt overblik over den nuværende situation. Samtidig rejser den også svære spørgsmål, som eksempelvis hvorfor Jose Mourinho ikke kan motivere sine spillere. 

Scott Patterson, Republic of Mancunia: “Pogba vs. Mourinho”-tweet

For første gang i “OT.dk-anbefaler” linker vi til en samling af tweets. Det gør vi, fordi at disse præsenterer en fremragende, sylespids og gennemargumenteret kritik af Paul Pogbas handlinger overfor Jose Mourinho og Manchester Untied siden sommeren – på en meget fair og nuanceret måde. 

Scott Patterson er selv glødende United-fan. Han er sæsonkortholder på Old Trafford og skriver blandt andet for fanmediet “Republic of Mancunia”. Dem der følger ham på Twitter vil vide, at han ofte har forsvaret Paul Pogba i løbet af de seneste par sæsoner. Men i denne tweet-samling får franskmanden ingen hjælp. 

Scott gennemgår omhyggeligt, hvad henholdsvis Jose Mourinho og Paul Pogba har gjort, siden VM sluttede. Og der tegner sig et billede af en mand, der har forsøgt at slutte fred, og en anden mand, der har gjort alt andet end det. 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Giggs: Liverpool ser uhyggeligt gode ud

Næste artikel

U18: Greenwood viste på ny sit store talent i 4-3 sejr

ANNONCE