Giggs: Sønnike tvivler på mine bedrifter

Giggs har vundet det hele, men alligevel er sønnike ikke overbevist om faderens kvaliteter.

13 engelske mesterskaber, to titler i Champions League, i alt mere end 30 trofæer og mere end 900 kampe i United-trøjen. Det burde kunne skabe respekt hos alle sønner rundt omkring. Men sådan er det ikke hos Ryan Giggs, hvor sønnike ikke helt køber faderens succesrige fortid.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Det eneste der sådan rigtig frustrerer mig omkring min karriere er, at min søn aldrig for alvor nåede at se mig spille. Han husker kun at jeg spillede i to sæsoner i United, fortæller Giggs.

Sønnen Zach på ni, var blot godt syv år da Ryan Giggs indstillede karrieren, og husker derfor ikke helt faderens store meritter i United-trøjen med 11-tallet på ryggen. Og han har da også andre idoler end farmand.

– Neymar er hans favoritspiller, og så Cristiano og Messi, glem alt om mig. Så jeg forsøger noget jeg ellers aldrig har gjort, nemlig at tale mig selv op. Jeg er nødt til at sige til ham, at jeg var hurtigere end Messi. Men det tror han ikke på.

– Jeg tager mig selv i, at vise ham klip hvor jeg spiller og scorer mål, og forsøger at vise ham nogle af mine højdepunkter, men han forlader bare stuen, fortæller Ryan Giggs i følge the Mirror.

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Rygte: Higuain til United

Næste artikel

Vidic: Giggs skal være ærlig

ANNONCE