Vidic: Giggs skal være ærlig

Der er kun én mand, der ved, om Ryan Giggs er klar til at tage over i Manchester United, og det er Ryan Giggs, mener den tidligere anfører Nemanja Vidic.

De engelske medier har sat kampen om managerposten i Manchester United op som en direkte fejde mellem Ryan Giggs og Jose Mourinho, og det er en diskussion, der deler vandene. Den netop pensionerede Nemanja Vidic mener, at Ryan Giggs skal være ærlig omkring sin egen øjeblikkelige kapacitet.

– Det er et svært valg. Er Giggs klar eller ej? Det kan han kun selv svare på. Jeg tror og håber, at han og klubben vil tage en ærlig samtale omkring det, siger Nemanja Vidic til BBC Sport.

Nemanja Vidic vil ikke bekende kulør for, hvor han selv står i diskussionen, da han også har stor respekt for Jose Mourinho som manager.

– Jeg vil have én, som kender klubben, og som vil gøre det bedste for klubben. Jeg har delt omklædningsrum med Ryan Giggs, og jeg ved, at det vil han gøre.

– Mourinho har en klar spilfilosofi, som vi alle kender, men jeg har stor respekt for ham. Han er en af de største nogensinde sammen med Pep Guardiola og Sir Alex Ferguson.

Den 34-årige serber gjorde det i samme ombæring klart, at han selv drømmer om at træne Manchester United en dag.

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Giggs: Sønnike tvivler på mine bedrifter

Næste artikel

Van Gaal giver skadesupdate

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share