Giggs taler for vinterpause

Ryan Giggs mener, at Premier League ville få stor gavn af en pause fra fodbold midt på sæsonen.

De fleste fodboldligaer er gået på juleferie, men i England er det anderledes. Juleprogrammet rummer stor tradition, men flere mener, at det tætte kampprogram er skadeligt for både det engelske landshold og klubbernes konkurrenceevne i europæisk fodbold.

Manchester Uniteds Ryan Giggs tilslutter sig gruppen af fortalere for en vinterpause. Dog mener waliseren ikke nødvendigvis, at juleprogrammet skal afskaffes.

– Jeg kunne godt tænke mig en vinterpause, men det behøver ikke at være omkring jul, siger Giggs til MUTV og uddyber:

– Jeg tror godt det kunne være i januar. Måske bare et par ugers pause, så man kan komme væk, få lidt sol og derefter få en uges træning før kampene begynder igen. Jeg synes ikke, at det er for meget at bede om.

40-årige Giggs tror, at både landsholdet og klubberne vil gavne af en vinterpause.

– Det har en stor effekt på landsholdene. Hvis man havde en vinterpause ville det hjælpe – også i Champions League, reflekterer Giggs og fortsætter:

– Jeg har før haft gavn af små pauser i oktober og november, når der er landsholdspause. Man føler sig virkelig restitueret.

Næste gang Ryan Giggs har mulighed for at komme i aktion er d. 26. December, når United rejser til den engelske østkyst for at spille mod Hull City.

Forrige artikel

Glædelig jul fra OldTrafford.dk

Næste artikel

Optakt: Hull City - Manchester United

ANNONCE