Giggs trækker sig som Wales-træner

Den tidligere kantspiller vil give plads til, at trænere og spillere kan forberede sig til VM-slutrunden uden spekulationer.

Ryan Giggs  er ikke længere landstræner for Wales, meddeler United-legenden i en pressemeddelelse. Waliseren siger, at beslutningen kommer efter lang tids overvejelse, skriver BBC.

– Det har været en ære og et privilegie at træne Wales, men det er kun fair, at trænerstaben og spillerne får lov at forberede sig på VM-slutrunden med klarhed og uden spekulationer, siger han.

Giggs blev i 2020 arresteret for anklager om vold mod en tidligere samlever og siden da suspenderet som landstræner mens efterforskning og indledende afhøringer har stået på.

Udover anklagerne om vold mod sin ekskæreste, er den tidligere kantspiller også anklaget for vold mod ekskærestens søster.

Waliseren har hele vejen igennem nægtet sig skyldig i samtlige anklager. Retssagen skulle have fundet sted i januar, men den er blevet udskudt til august på grund af travlhed i retten. Ifølge BBC kommer retssagen til at vare fem dage, hvorefter der forventes dom.

Har du besøgt Unisports sommerudsalg?

Handler du hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Skriv et svar
Forrige artikel

Tottenham ude af ræset om Eriksen

Næste artikel

OldTrafford.dk Transferoverblik: Hvad sker der med ham De Jong?

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share