OldTrafford.dk Transferoverblik: Hvad sker der med ham De Jong?

Frenkie De Jong er eftertragtet i den røde del af Manchester, og vi har analyseret de seneste meldinger omkring den mulige transfer.

Frenkie De Jong står angiveligt øverst med rigtige store bogstaver på Erik Ten Hags ønskeseddel. Det er dog efterhånden nogle uger siden, at de første troværdige meldinger om en mulig transfer tikkede ind. Men siden er det gået lidt i stå, så hvad er egentlig status?

Den seneste melding fra en af de journalister, vi normalt finder meget troværdige, kom fra Fabrizio Romano tirsdag aften. Her skriver italieneren, at United har været i kontakt med FC Barcelona tirsdag men at der stadig ikke er en aftale. Catalanerne vil ikke sælge den hollandske midtbanespiller for mindre end 86 millioner euro.

Det er den fulde pris, FC Barcelona kræver her og nu, så de kan investere pengene med det samme.

James Ducker fra The Telegraph bakker op om Romanos bud på prisen. Han skriver, at det er Barcelonas vurdering af De Jong, fordi de ikke vil tabe penge på indkøbet, de lavede i 2019. James Ducker skriver, at Uniteds vurdering er tættere på 65 millioner euro – så de to klubber er ikke tæt på enighed, skriver han.

Han tilføjer dog – som flere andre journalister – at der er en interesse fra begge klubber i at få en handel på plads. I United-lejren ser man transferen som et klart signal om, at Erik Ten Hag kan få sit projekt på skinner . Nede hos FC Barcelona er det økonomiske problemer så gennemgående, at de er nødt til at finde penge. Også selvom de skal sælge en talentfuld spiller.

Sandsynlighed for transfer: 65-70 procent
Det kan være optimistisk sat, men det bunder i at normalt troværdige journalister skriver, der er reel kontakt mellem klubberne og interesser på begge sider i at få en handel på plads. Det er United, vi taler om, så meget kan gå galt endnu.

Forrige artikel

Giggs trækker sig som Wales-træner

Næste artikel

Romano: United tæt på ny "cup-målmand"

ANNONCE