Gill sikker på Fergie

I dagene efter Glazer-familiens overtagelse blev det ellers proklameret, at Uniteds legendariske chef havde fået at vide, at den kommende sæson skal byde…

I dagene efter Glazer-familiens overtagelse blev det ellers proklameret, at Uniteds legendariske chef havde fået at vide, at den kommende sæson skal byde på et mesterskab, hvis ikke den skal byde på en fyring for ham selv.

Men efter næsten 19 år i sædet behøver man ikke stille noget ultimatum til Ferguson, mener Gill. Man kan være ikker på, at han vil yde sit maksimale for at få Manchester United til at vinde alt, og United-direktøren har fortsat den fulde tro på, at Fergie kan sikre United masser af trofæer.

“Det ville være vanvittigt at fortælle ham “du skal vinde ligaen,” for han er i forvejen et konkurrencemenneske, der vil vinde alt. Som de fleste af os er Sir Alex Ferguson også glad for, at tingene udenfor banen nu er afklaret. Han ser nu frem mod at lære Glazer-familien at kende og ellers få en succesfuld sæson.”

“Vores mål i den forbindelse er de samme som altid. Vi ønsker at være blandt de tre-fire bedste i Europa og skal man være det, så skal man kæmpe med til det sidste i Premier League og ikke ryge ud af Champions league i 1/8-finalerne,” siger Gill til BBC.

Forrige artikel

United-kampe rykket

Næste artikel

Richardson-afgørelse i denne uge

ANNONCE