Richardson-afgørelse i denne uge

Bryan Robson har hele sommeren ikke lagt skjul på, at han gerne så stortalentet retunere til The Hawthorns, hvor han i sidste halvdel af sidste sæson…

Bryan Robson har hele sommeren ikke lagt skjul på, at han gerne så stortalentet retunere til The Hawthorns, hvor han i sidste halvdel af sidste sæson udviklede sig til en af Premier Leagues store profiler.

I Birmingham-klubben havde han frie tøjer, men helt så frie bliver hans arbejdsområde formentlig ikke i United. Endnu har Sir Alex Ferguson ikke meldt ud om Ryan Giggs´ mulige afløser på lang sigt får endnu en sæson med The Hawthorns som hjemmebane eller om han bliver på Old Trafford, men den definitive afgørelse er tæt på.

“Der vil uden tvivl være bud efter Kieran efter det, han viste hos os sidste år plus det, han lavede i landskampene. Jeg føler mig dog overbevist om, at skal Kieran på lån næste sæson, så bliver det i West Bromwich.”

“Men hans fremtid vil ikke blive endeligt afklaret, før Sir Alex har fået sig en snak med ham og hans far. Jeg ved, at mødet er planlagt til at finde sted engang i denne uge, men jeg har ingen anelse om, hvad udfaldet vil blive,” udtaler Uniteds tidligere midtbanestjerne.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Gill sikker på Fergie

Næste artikel

Law giver Glazer en chance

ANNONCE