Gill træt af Green & Gold – Spillerne upåvirket

Manchester Uniteds adm. direktør David Gill indrømmer at man i ledelsen er ærgerlige over det store omfang, som Green & Gold protesten har fået. Siden…

Manchester Uniteds adm. direktør David Gill indrømmer at man i ledelsen er ærgerlige over det store omfang, som Green & Gold protesten har fået.

Siden januar har Manchester Uniteds fans iklædt sig klubbens oprindelige farver i protest mod Glazer-familien, hvilket har givet røde ører i klubbens ledelse, som ikke overraskende allerhelst så klubbens fans i farverne, som bliver solgt i klubbens megastore.

“Jeg har spurgt spillerne om de bliver generet af det og de siger det ikke er noget problem. Men hvis dit spørgsmåler om “jeg vil foretrække rødt og hvidt i stedet for grønt og gult, når vi spiller på et fyldt stadion mod et kendt modstander”, så er det klart. Det ville jeg da,” siger David Gill ifølge News of the world til klubbens officielle fanbland for handikappede fans.

“Om jeg foretrækker ikke at se ud af vinduerne på mit kontor og se disse halstørklæder blive solgt. Klart det ville jeg da. Men som Alex har sagt, så har folk ret til at protestere,” siger Gill og hævder samtidig at klubben ikke forsøger at ødelægge protesterne.

“Ingen af os vil prøve at stoppe det og inde på stadion vi vil ikke gøre noget for at stoppe det. Men jeg siger fra, når andre tilskuers syn bliver ødelagt på grund af et banner,” siger Gill om episoderne, hvor fans er blevet smidt ud og flag konfiskeret.

Han siger desuden at han ikke har noget imod at få kritik, da det hører til jobbet.

“I det her job må man forvente kritik, men hvis jeg har brug for råd, så har jeg altid Sir Bobby Charlton og Sir Alex Ferguson at spørge til råds.”

Forrige artikel

Optakt: Sunderland – Manchester United

Næste artikel

Gill: Ferguson har transfer-midler

ANNONCE