Gillespie: Ikke plads til Januzaj i 3-5-2-formationen

Den tidligere Manchester United-spiller, Keith Gillespie, tror ikke, Adnan Januzaj kan omskoles til en wingback, og han frygter for belgierens fremtid på Old Trafford.

Det har skortet på spilletid for Adnan Januzaj i denne sæson. Belgieren var en af lyspunkterne under David Moyes, men med Louis van Gaal ved roret er Januzaj blevet degraderet til bænkevarmer og indskiftningsspiller. 

Én der ved, hvordan det er at være ude i kulden er Keith Gillespie. Den tidligere United-spiller, som var en del af den gyldne 92’er-generation, fik sølle ni kampe på to sæsoner for “de røde djævle”, før han blev skippet videre.

Gillespie frygter, at Januzaj kan lide samme skæbne, da der ikke er plads til ham i Uniteds nyimplementerede 3-5-2-system:

– Han er en kantspiller, og jeg tror ikke, han kan omskoles til wingback. Han skal spille længere fremme på banen. Det bliver svært at finde plads til ham i systemet, udtaler Gillespie til Goal.com. 

Det er Louis van Gaals oprustninger i sommerens transfervindue, der har skubbet Januzaj bagerst i køen i kampen om de offensive pladser. Radamel Falcao, Angel di Maria, Juan Mata, Robin van Persie og Wayne Rooney er alle umiddelbart foran belgieren. 

Adnan Januzaj spillede for U21-holdet i mandags, hvor han scorede et hattrick. 

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Falcao takker fansene

Næste artikel

Evans: Shaw bliver verdens bedste

ANNONCE