Glazer-familien sætter flere aktier til salg

Tirsdag aften blev en pæn andel af klubbens aktier sat til salg på børsen i New York.

Glazer-familien satte tirsdag aften aktier til en værdi af godt 137 millioner pund til salg på den amerikanske børs. Det svarer til godt otte prcent af familiens samlede aktier i klubben.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Det skriver BBC, der tilføjer, at Glazer-familien fortsat er fuldt fokuserede på deres arbejde i klubben, og at Manchester United ikke kommer til at modtage indtægter fra salget af aktierne.

Ifølge BBC er det så godt som sikkert, at aktierne vil blive solgt til en lavere pris end den egentlige børsværdi alene på grund af antallet, der er blevet sat til salg.

Aktieordning for fans er stadig på bordet
Uniteds ejere var som bekendt meget involverede i planerne om udbryderligaen i foråret, og siden da er utilfredsheden blandt klubbens fans steget.

Joel Glazer har siden deltaget to gange i Fans Forum-møder, hvor han lovet at gøre aktier og dermed indflydelse i klubben tilgængelig for fans.

I september sagde han dog, at en ordning med mere fanindflydelse er kompliceret, men at de prøver på at løse de forskellige udfordringer, og at de håber at have en løsning klar “i en ikke alt for fjern fremtid.”

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Blog: Fem ting vi lærte af Uniteds sæsonstart

Næste artikel

Lingard savner spilletid i VM-jagten

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share