Glazer-familien sætter flere aktier til salg

Tirsdag aften blev en pæn andel af klubbens aktier sat til salg på børsen i New York.

Glazer-familien satte tirsdag aften aktier til en værdi af godt 137 millioner pund til salg på den amerikanske børs. Det svarer til godt otte prcent af familiens samlede aktier i klubben.

Det skriver BBC, der tilføjer, at Glazer-familien fortsat er fuldt fokuserede på deres arbejde i klubben, og at Manchester United ikke kommer til at modtage indtægter fra salget af aktierne.

Ifølge BBC er det så godt som sikkert, at aktierne vil blive solgt til en lavere pris end den egentlige børsværdi alene på grund af antallet, der er blevet sat til salg.

Aktieordning for fans er stadig på bordet
Uniteds ejere var som bekendt meget involverede i planerne om udbryderligaen i foråret, og siden da er utilfredsheden blandt klubbens fans steget.

Joel Glazer har siden deltaget to gange i Fans Forum-møder, hvor han lovet at gøre aktier og dermed indflydelse i klubben tilgængelig for fans.

I september sagde han dog, at en ordning med mere fanindflydelse er kompliceret, men at de prøver på at løse de forskellige udfordringer, og at de håber at have en løsning klar “i en ikke alt for fjern fremtid.”

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

Blog: Fem ting vi lærte af Uniteds sæsonstart

Næste artikel

Lingard savner spilletid i VM-jagten

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share