Gravesen: United kan stadig kæmpe med om mesterskabet

Selvom Manchester United er hele otte point fra førstepladsen, mener Thomas Gravesen ikke, at holdet er hægtet af i kapløbet om det engelske mesterskab.

Med weekendens sløje resultat mod oprykkerne fra Wolverhampton ligner Manchester United mindre og mindre et hold, der kommer til at blande sig i kampen om det engelske mesterskab.

Det er i hvert fald en analyse, som mange eksperter er nået frem til. Den mangeårige United-fan og ekspert hos Discovery Morten Bruun er en af dem.

– Jeg ser heller ikke Manchester United som en mesterskabskandidat, siger Bruun i 6’erens studie efter kampen og fortsætter:

– Til trods for, at de har vundet de seneste par kampe, og det har set okay ud, synes jeg bare ikke, de har det topniveau, som i særdeleshed Liverpool og Manchester City har.

– Intet er vundet i september

 

Morten Bruuns medekspert i studiet, Thomas Gravesen, er dog mindre overbevist om, at Uniteds Premier League-skæbne allerede er afgjort så tidligt på sæsonen.

– Der er ikke noget, der er vundet i september endnu. Det er ikke Manchester United, som vi kender dem, og selvfølgelig skal de på hjemmebane kunne slå Wolves, hvis de vil gøre sig forhåbninger om at være med i toppen af ligaen.

– Men jeg tror stadig på dem, fordi de har en stor trup, de har gode spillere. De er på vej igennem en meget svær periode lige nu, hvor de leder efter deres identitet, fortsætter Gravesen.

På trods af den aktuelle nedtur tror – og håber – den tidligere Everton- og Real Madrid-spiller dog på, at Mourinhos mandskab har redskaberne, der skal til, for at komme tilbage på sporet.

– På et tidspunkt håber jeg, de finder den – for fodboldens skyld, siger Gravesen, der blandt andet tror på, at Romelu Lukaku kan blive en af nøglerne til holdets succes.

Se hele debatten i videoklippet foroven, og giv din mening til kende på OldTrafford.dk’s debatforum, som du finder lige her.

Manchester United skal allerede i aktion i aften, hvor man tager imod Derby County, der pt. ligger på sjettepladsen i den næstbedste engelske række. 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

Woodward lover transfers

Næste artikel

Mourinho har fået nok af Pogba: Du bliver aldrig United-kaptajn igen

ANNONCE