Greenwood deler opskrift bag genfunden storform

Mason Greenwood scorede for tredje Premier League-kamp i streg, da United sejrede med 3-1 over Burnley. Nu forklarer stortalentet, hvordan han har fundet tilbage til niveauet, der gav ham klubgennembruddet sidste år.

Mason Greenwood blev søndagens helt store helt, da han med to scoringer blev matchvinder mod Burnley. Den flotte form kommer i kølvandet af en sæson med svingende præstationer og manglende mål. I et interview med Sky Sport satte Greenwood ord på vejen tilbage til nuværende niveau.

– Jeg forbliver fokuseret, jeg vidste, at mine mål ville komme. Jeg har holdt hovedet nede og taget de muligheder, der er blevet givet. Jeg kan godt lide at gøre skære ind i banen  Jeg gjorde det sidste sæson, men du er nødt til at mixe det, så forsvarsspillerne ikke regner det dig ud. Jeg er tilfreds med begge mine mål, siger han.

Der var også rosende ord til den norske manager, der helt fra begyndelse har talt stort om Greenwoods talent.

– Jeg er glad for, at jeg spiller så meget. Ole [Gunnar Solskjær] stoler på mig, og jeg gør mit bedste på banen og prøver at hjælpe mine holdkammerater, og det viser sig på banen, siger Greenwood.

Med sejren klatrer holdet tættere på City, der nu tæller en forskel på otte point. Og ifølge Greenwood er mesterskabskampen langt fra opgivet i den røde lejr.

– Du kan aldrig være sikker – måske de misser de sidste kampe. Vi er nødt til at koncentrere os om vores næste kamp. Alt er muligt, forhåbentlig taber de [Manchester City] nogle point, men vi skal bare holde fokus på vores spil, afslutter han.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Neville væmmes over United midt i Super League-rygter

Næste artikel

Solskjær afværger spørgsmål om 'Super League'

ANNONCE