Mason Greenwood

Greenwood fortsat løsladt indtil høring

Forleden kom det frem, at Mason Greenwood fortsat vil være løsladt mod kaution indtil en høring finder sted i midt juni.

Det er ikke meget, man har hørt til anklagerne mod Mason Greenwood den seneste tid.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Fredag kom der dog nyt om sagen, idet Greater Manchester Police kunne meddele, at den 20-årige englænders løsladelse mod kaution forlænges.

– Vi fortsætter med at efterforske en anmeldelse om billeder på sociale medier og videoer fra en kvinde, der viste tegn på fysisk vold, som vi modtog søndag den 30. januar, skriver Greater Manchester Police og fortsætter:

– En 20-årig mand, som blev arresteret grundet mistanke om voldtægt og overfald mod en kvinde, forbliver løsladt mod kaution. Domstolene er blevet anmodet om at forlænge løsladelsen til efter den 30. april, og høringen forventes ikke at være før midt i juni. Den mistænkte vil forblive løsladt mod kaution indtil datoen for høringen.

Greenwood har været suspenderet af United, siden de første anklager fandt sted i slutningen af januar.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
1
Shares
Forrige artikel

Matt Judge trækker sig som chefforhandler

Næste artikel

Agent: Milinković-Savić vil til United

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
1
Share