Greenwood og McTominay er ikke med i Brügge

Victor Lindelöf har imidlertid fået det bedre og er med i truppen igen.

Mandag aften sejrede United i London på Stamford Bridge uden Victor Lindelöf, men svenskeren er klar igen og kan spille i aften. Scott McTominay er begyndt at træne med truppen igen, men han er ikke rejst med til Belgien.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Det fortæller Ole Gunnar Solskjær til manutd.com

– Mason Greenwood er heller ikke med, da han ikke følte sig frisk, siger han.

Kampen mod Club Brügge er den anden kamp ud af tre, United spiller denne uge, og når kampene på den måde falder som på en snor, så er det med at rotere i truppen, fortæller Ole Gunnar Solskjær.

– Vi er nødt til at finde de rette momenter til at få den enkelte spiller både i kamp og i forhold til restutition. Alle spillere er vigtige for os, og vi er nødt til at sikre, at alle føler sig værdsatte, for alle bidrager med noget bag kulissen på træningsbanen, siger den norske manager.

Med start fra Chelsea-kampen i mandags, så kommer United til at spille 7 kampe på 21 dage, der kulminerer med kampen mod Manchester City på Old Trafford den 8. marts. 

 

 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

I fjendens lejr: Brügge-fans klar på ”You’ll Never Walk Alone”

Næste artikel

Startopstillinger: OGS ryster posen

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share