Greenwood om pointdeling: I mine øjne tabte vi to point

Dagens målscorer følte, at holdet skulle have haft mere end et enkelt point med fra St. Mary’s.

Mason Greenwood sikrede det ene point, da Manchester United i dag spillede 1-1 mod Southampton. Et resultat, som Mason Greenwood ikke mener, holdet an være tilfreds med. 

– I mine øjne er det to tabte point. Da vi fik udlignet, skulle vi have gået efter struberne på dem. Tiden løb fra os, og vi fik ikke det afgørende mål i sidste ende, udtaler Greenwood efter slutfløjtet.

Spurgt til forseelsen på Bruno Fernandes i forbindelse med Southamptons føringsmål, udtrykte englænderen også sin uenighed med dommerens beslutning.

– Jeg syntes, der var frispark. Men i sidste ende er det dommerens beslutning, og vi kan ikke dvæle ved det. Jeg er med på, at de vil tillade mere, så kampen flyder bedre, hvilket er en god ide, men hvis der er en forseelse, så er der en forseelse, siger Greenwood om episoden.

Greenwoods udlignende mål sikrede derudover en tangering af rekorden for længste stime uden nederlag på udebane. Hele 27 ubesejrede kampe har holdet nu præsteret. En bedrift Greenwood selvsagt var tilfreds med.

– Vi har gjort det godt. Det er svært at spille væk fre eget græs. Og med fansene tilbage på stadion i dag, gør det en forskel. men forhåbentlig kan vi fortsætte og vinde den næste kamp.

United kan sætte sig alene på rekorden, når Wolves næste weekend venter på Molineux.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Karakterbogen: Flere tættere på bund end top

Næste artikel

Solskjær om Southampton-mål: Der var frispark

ANNONCE