– Griezmann kunne ikke lade Atletico i stikken

Ifølge troværdige Antonio Ruiz har Griezmann meddelt Manchester United, at han ikke kan skifte efter, at Atletico Madrid i dag fik en dom, der betyder, at de ikke kan registrere spillere før 1. januar 2018.

Denne sommers store transfersaga mellem Antoine Griezmann og Manchester United ser ud til at have fået en ende. Torsdag melder Cadena COPE, at franskmanden bliver hos Atletico Madrid.

Torsdag formiddag kom meldingen om, at Atletico ikke får medhold i CAS-sagen. De havde anket deres dom for uregelmæssigheder i forbindelse med køb af ungdomsspillere, men fik ikke medhold i sagen. Dette forårsager, at Atletico Madrid ikke må registrere spillere før 1. januar 2018.

Og det ser ud til at have været afgørende for Griezmann. Torsdag kom Griezmann nemlig selv med et opslag på sin Twitter, der antyder, at han har taget sit valg.

– Nu mere end nogensinde før #Atleti, skriver Griezmann på sin Twitter-konto.

Dermed tyder det på, at han har besluttet sig for at blive i Madrid-klubben efter, at der faldt dom i sagen.

Det samme melder den troværdige spanske journalist Antonio Ruiz til Cadena COPE. Han melder, at angriberen selv har været i kontakt med Manchester United for at give dem meldingen.

– Griezmann har i dag været i kontakt med United for at forklare dem, at efter dommen i CAS kan han ikke forlade Atletico Madrid, skriver Ruiz.

Dette kommer som en stor overraskelse efter, at Griezmann ellers havde været meget åbenmundet og udtalt, at chancerne for, at han ville skifte til United var 6 ud af 10, og at han var klar til at forlade Atletico Madrid.

Paul Pogba virkede også ganske sikker på, at han til næste sæson ville spille sammen med sin franske ven.

– Vent og se, svarede Pogba storsmilende, da han blev spurgt ind til, hvorvidt han forventede at spille sammen med Griezmann næste sæson.

The Times melder i øvrigt, at Atletico Madrid har tænkt sig at tilbyde Griezmann en ny kontrakt, hvor hans frikøbsklausul hæves betragteligt.

Savner du fornuftig diskussion og snak om Manchester United?

Opret dig gratis på debat.oldtrafford.dk

Forrige artikel

Rygte: United dropper Griezmann-interesse

Næste artikel

FC United of Manchester sæsonopdatering

ANNONCE