– Han går efter mesterskabet

Patrick Kluivert er sikker på, at hans gamle chef går målrettet efter at vinde det engelske mesterskab i den kommende sæson.

Der blæser atter positive strømme over Old Trafford, hvor optimismen er vendt tilbage, efter en skuffende sæson sidste år. Louis van Gaal er kommet til som ny manager med Giggs som assistent, og der er hentet et par lovende nye ansigter til spillertruppen.

Derfor er stemningen atter positiv blandt United-fansene, hvor man igen drømmer om at udfordre i kampen om mesterskabet. Og i følge Patrick Kluivert er det bestemt også målet for den nye chef på Old Trafford.

– Han satser uden tvivl på at vinde Premier League. En klub som United skal altid kæmpe med om mesterskabet, og det er hans mål i den første sæson. Det bliver hårdt, men jeg ved han kan klare det. Han ved hvordan han skal arbejde med spillerne, og få dem tilbage i Champions League.

– Han er en fantastisk træner og taktiker, der går efter at vinde fodboldkampe. Jeg ved han har set frem til at overtage tøjlerne i United, og fansene bliver ikke skuffede. Han kan lide at spille offensiv og attraktiv fodbold, lyder det fra Kluivert i følge Talksport.

Patrick Kluivert ved om nogen hvad han snakker om, da han selv har været spiller under Louis van Gaal, og senest har fungeret som assistent for van Gaal på det hollandske landshold. Og den tidligere så målfarlige angriber indrømmer da også, at de to har snakket om at genoptage samarbejdet i United, men at Ryan Giggs pt er assistenten i United.

– Jeg snakkede med ham om det, og han sagde at han gerne ville give mig muligheden, men at der allerede var en anden i den rolle i klubben. Men det er helt fint, selv om jeg ville have elsket at få chancen i United, og håber det sker en dag. Man ved aldrig hvad fremtiden bringer, siger Patrick Kluivert.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Cleverley vil imponere van Gaal

Næste artikel

Van Gaal og United støtter velgørenhed

ANNONCE