Van Gaal og United støtter velgørenhed

United og klubbens manager har doneret over en million pund til velgørenhed, penge der blev sparet på van Gaals kontrakt.

Normalt fremstilles Louis van Gaal som en hård negl, som man helst ikke skal komme i clinch med. Men hollænderen har også en ualmindelig blød og menneskelig side, det har han senest vist ved at donere et stort beløb til velgørenhed, og samtidig få United til at gøre det samme.

I følge the Sun har van Gaal nemlig ingen agent, og i forbindelse med forhandlingerne af hans kontrakt med United, har klubben dermed sparet cirka 600.000 pund. Penge som van Gaal fik United til at donere til velgørenhed, og selv spytte samme beløb i kassen.

Louis van Gaal og hans kone Truus er begge ambassadører for organisationen Muscles for Muscles, der arbejder med at øge fokus på muskelsvind og rygmarvsproblemer, og det er denne organisation som altså nu har fået en pæn donation.

– Det er typisk for Louis, han er en stor og en generøs mand. Han har i mange år arbejdet for forskellige velgørenhedsarrangementer, og hjulpet med at skrabe penge sammen, siger kilder tæt på van Gaal til the Sun.

Van Gaal menes at tjene cirka seks millioner pund årligt i de to år hans aftale med United indtil videre løber.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

- Han går efter mesterskabet

Næste artikel

Carrick ude i to måneder

ANNONCE