– Han har nogle helt særlige evner

Den engelske landstræner, Roy Hodgson, bakker sammen med Wayne Rooney op om Marcus Rashford. Han har både kvaliteterne og indstillingen til at blive en stor spiller på landsholdet, mener de.

Marcus Rashford har siden sin debut for Manchester United imponeret  stort – og vist, at han fortjener at få chancen til sommerens EM-slutrunde. Det mener hans landstræner, som er fuld af begejstring for det 18-årige angrebstalent.

– Han har nogle særlige evner, og jeg tror, at alle har bemærket dem. Det bliver rigtig interessant at se, om han i en trup på 23 spillere kan udfolde sine kvaliteter på et endnu højere niveau, siger Roy Hodgson på pressemødet forud for torsdagens sidste testkamp mod Portugal.

Læs også: Seedorf: Rashford er et fantastisk talent

Også Wayne Rooney er sikker på, at den unge spiller bliver en succes. Han har både vist sine kvaliteter, og så har han desuden den rette indstilling, mener United- og England-kaptajnen.

– Jeg synes virkelig det har været imponerende at se den måde, han har håndteret at komme ind på holdet i Manchester United og samtidig præsteret fra han kom med, indtil slutningen af sæsonen.

– Med sit første mål inden for et par minutter i England-debuten viste han på alle måder, hvad det er, han er i stand til, fortsætter den 18-åriges anfører.

Den rette indstilling

– Det, jeg især synes er tilfredsstillende ved ham, er hans indstilling. Den er i topklasse, og det er noget, der har kunnet mærkes omkring hotellet og på træningsbanen – og han fortjener det.

– Han kunne sagtens gå hen at blive et stort plus for os, slutter en tilfreds Rooney, som foruden Rashford også har selskab af Chris Smalling i landsholdstruppen.

Marcus Rashford får torsdag aften mulighed for at sætte en streg under sin landsholdsudtagelse. Det sker, når han og det engelske landshold møder Portugal i den sidste testkamp før EM.

Kampen spilles klokken 20.45 og vises på 6’eren.

Den nye udebanetrøje er kommet – Se den her!

Klik her og følg med i sommerens lanceringer af Manchester Uniteds trøjer.

Forrige artikel

Rejsetilbud: Oplev Jose Mourinhos første 'rigtige' kamp på Wembley

Næste artikel

Medie: Giggs har truffet beslutning

ANNONCE