Tuanzebe nærmer sig debut

Unge Axel Tuanzebe får store roser af Jose Mourinho, der ikke vil udelukkende, at stortalentet inden længe får debut.

19-årige Axel Tuanzebe er udråbt til et af Uniteds største forsvarstalenter i mange år. Han blev efter 2014/15-sæsonen kåret til årets unge spiller i United, og blev hædret med det såkaldte Jimmy Murphy Player of the year trofæ.

Tuanzebe var sidste sæson tæt på debut under Louis van Gaal, da han sad på bænken i udekampen mod Crystal Palace i oktober 2015. Siden fik den unge forsvarsspiller ødelagt nogle måneder af sæsonen grundet skader, men er vendt stærkt tilbage og er en af profilerne på u23-holdet.

På dagens pressemøde forud for den kommende kamp mod Hull, var der da også roser fra Jose Mourinho til Tuanzebe.

– Vi har mistet Schneiderlin og Memphis, to folk der ikke spillede så meget for os, men uanset hvad er det to spillere fra truppen som er væk. Axel er en af de knægte fra akademiet, der er tættest på at spille for os.

– Han træner fast med førsteholdet, for at få mere erfaring, og for at gøre ham mere moden og klar, til hvis der er brug for ham i en af de kommende kampe, eller i løbet af den kommende måneds tid. Dermed er han mere vant til det hele, lød det fra Mourinho, i følge manutd.com.

Tuanzebe og u23-holdet har ingen kampe i denne uge, så der spekuleres i, om den elegante midterforsvarer kan få debut i morgendagens semifinale mod Hull.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Kampændringer i marts

Næste artikel

Henderson forlænger med Grimsby

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share