Henderson roser Rooney

Wayne Rooney starter ikke inde, når England i aften møder Slovenien. Han er dog stadig en stor spiller, mener Jordan Henderson.

Der har været sagt og skrevet meget om Wayne Rooney den seneste måneds tid. Først blev anføreren bænket af José Mourinho, og nu er han efter megen kritik af sine præstationer også blevet det på det engelske landshold.

Han går dermed ikke forrest, når det engelske landshold træder ind til kvalifikationskampen mod Slovenien i aften. I stedet er det Liverpools Jordan Henderson, der har anførerbindet. Men Henderson er ikke i tvivl om, at Rooney stadig har kvalitet.

– Wayne er meget erfaren. I min bog har han været en af verdens bedste i mange år, og han har sat standarden både på og udenfor banen. Han er en, vi alle ser op til som spiller og kaptajn, siger Henderson på et pressemøde ifølge The Sun.

– Jeg er sikker på, at der vil blive gjort et stort nummer ud af, han ikke starter, men i fodbold ændrer hold taktikken af forskellige årsager. Det ændrer ikke noget for os, at Rooney ikke starter. Han er vores kaptajn, og han vil være klar til at gribe sin chance igen, når han får den.

England spiller mod Slovenien på udebane i aften klokken 20:45. 

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Er Herrera løsningen på Uniteds problemer?

Næste artikel

- Zlatan kunne ikke afslutte

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share