Henry anbefalede Ten Hag til Barcelona og sammenligner ham med Sir Alex

Den tidligere Arsenal- og Barcelona-spiller Thierry Henry er imponeret over Erik ten Hag, som han sammenligner med Sir Alex Ferguson.

Efter søndagens opgør mellem Arsenal og Manchester United havde Arsenal-legenden Thierry Henry rosende ord til overs for Erik ten Hag.

Den tidligere franske angriber er imponeret over den hollandske managers arbejde på Old Trafford.

– Jeg er glad for, at Arsenal vandt. Det fortjente de efter præstationen i anden halvleg. Men hvor ser Manchester United anderledes ud under Ten Hag, sagde Henry til CBS Sports og tilføjede:

– Jeg vil være ærlig og sige, at jeg er stor fan af Ten Hag. Jeg kan virkelig godt lide ham. Han er den træner, jeg anbefalede til [FC Barcelonas præsident, Joan] Laporta, efter at [Ronald] Koeman blev fyret i Barcelona. [Erik ten Hag] er et geni.

Franskmanden fortalte til CBS Sports, at han havde regnet med, at Arsenal ville sætte sig ovenpå United fra kampens begyndelse, og at de røde djævle ville være på bagbenene.

– Jeg tog fejl. United havde faktisk bedre kontrol over bolden i første halvleg, lød det fra den tidligere Arsenal-stjerne.

Henry spillede i Arsenal mellem 1999-2007 og på en kort lejeaftale i 2012. Franskmanden har derfor af flere omgange stået overfor Uniteds mangeårige manager Sir Alex Ferguson, som han sammenligner Ten Hag med.

– Hvis du giver Ten Hag et år mere og bakker ham op på transfermarkedet, vil United blive en magtfaktor, man kan regne med. Med al respekt for Sir Alex, så tror jeg, at United vil komme til at spille mere attraktivt fodbold, end de gjorde under Ferguson, hvis Ten Hag får tingene, som han vil dem, lyder det fra Thierry Henry.

Hvad tænker du? Tror du også, at United kan komme til at spille mere attraktivt fodbold under Erik ten Hag, end holdet gjorde under Sir Alex Ferguson?

Giv din mening til kende i kommentarfeltet længere nede for at være med i konkurrencen om en Manchester United-trøje.

3 kommentarer
 1. Uha det er store ord fra en mand der ikke ligefrem har en spirende træner karriere😅
  Mere attraktivt måske, men Fergie’s mandskabs behandling kommer ingen nogensinde i nærheden af. Manden var som en far for spillerne, støttede dem i tykt og tyndt, interesserede sig for deres familier etc. Det gjorde, at spillerne ville dø for deres manager og efterlod ALT på banen. Det gav mange års succes og relationer der varer livet ud.
  Ten Hag er dygtig og jeg forventer meget mere af ham. Holdet ser tændte ud, spillet flyder bedre end i mange år, men jeg vil nu stadig passe på med at sammenligne Sir. Alex Ferguson med en mand der stadig har tilgode og bevise sig kontinuerligt på den helt store scene.
  Til Ten Hag’s “forsvar” så er konkurrencen i ligaen væsentligt hårdere nu til dags end back in the Fergie time🔴🔴
  Står bag vores nye manager – det skal ikke lyde sådan🔴🔴

 2. Hmm det samme kunne Egon nede fra bodegaen forudse😊👍

  Enhver der følger De røde djævle kan jo se forskellen på de sidste mange år og nu, ETH er uden tvivl fremtiden på OT, min de næste 10 år…

  Vi har vundet mesterskabet igen indenfor de næste tre sæsoner.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

The Athletic: Qatar er interesseret i Manchester United

Næste artikel

Ten Hag udelukker tre spillere til semifinale mod Forest

ANNONCE