Ten Hag udelukker tre spillere til semifinale mod Forest

Jadon Sancho er fortsat ikke klar til at komme i kamp. Derfor er han udeladt fra truppen til onsdagens semfinale i ligacuppen.

Manchester United må se bort fra en række profiler mod Nottingham Forest, som de røde djævle gæster onsdag aften.

Det bekræfter manager Erik ten Hag på et pressemøde tirsdag.

Han fortæller, at de spillere, der ikke var til rådighed i søndagens kamp mod Arsenal, heller ikke er til rådighed onsdag. Det gælder spillere som Diogo Dalot, Anthony Martial og Jadon Sancho, bekræfter den hollandske manager overfor pressen.

På trods af, at de røde djævle må se bort fra en række profiler til den første semifinale af to i ligacuppen, ser Ten Hag frem til opgøret.

– Det er lang tid siden, at United har spillet på [City Ground]. Vi kan godt lide at spille overfor fanatiske tilskuere. Der vil være en god atmosfære, som jeg tror vil motivere spillere. Det skal vi være forberedte på, siger United-manageren.

Efter at Manchester City røg ud til Southampton i kvartfinalerne, regnes Manchester United af flere eksperter som værende favoritter til at vinde EFL Cuppen. Holdet er nu tre kampe fra at kunne sikre klubbens første trofæ i seks år. En situation, Ten Hag er opmærksom på.

– Det handler om at vinde trofæer. Det har vi en god mulighed for. Men vi tager det en kamp ad gangen. Vi skal møde Forest over to kampe, så vores fokus er nu på den første kamp. Vi tænker ikke længere frem, fordi det vil distrahere os. Så målet er en sejr [onsdag], lyder det fra Erik ten Hag.

2 kommentarer
  1. Det vil være essensielt at få fat i et trofæ i år, om det er FA Cup eller Liga Cuppen eller måske begge optimalt set, er ikke så vigtigt, det handler om at få den vinder kultur tilbage i klubben og især holdet, der er selvfølgelig også Europa League men der venter Barcelona og selvom det lugter lidt af Champions League mest pga modstanderne selvfølgelig, så er vejen til trofæet lang endnu…

    Liga Cuppen er inden for rækkevidde også med tanke på de tilbageværende modstandere, så vi skal gå “all in” mod Forrest i morgen og i retur mødet på Ole Trafford i næste uge..

    “Wembley here come”

    GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Henry anbefalede Ten Hag til Barcelona og sammenligner ham med Sir Alex

Næste artikel

Gense målene fra Uniteds seneste møde med Forest

ANNONCE